Szűrés

A(z) kódolatlan hét kulcsszót tartalmazó cikkek

Több mint két héten át minden UPC Direct ügyfél élvezheti a FilmBox csatornáit

2018. október 8. -

Hét csatorna, több mint száz prémium film, sorozat és dokumentumfilm. A UPC Direct kódolatlan időszakkal jelentkezik minden ügyfele számára. A filmek és sorozatok szerelmesei, dokumentumfilm rajongók, de még a harcművészetek kedvelői is megtalálhatják kedvenc műsoraikat a FilmBox kódolatlan időszaka alatt egészen október 24-ig a UPC Directnél.

Tovább

Két kódolatlan hét a UPC Direct ügyfeleknek

2018. augusztus 15. -

A történelem, ahogy még nem láthatta – a Viasat History által most ez a lehetőség minden UPC Direct ügyfél számára elérhetővé válik. 

Tovább

A UPC DTH kódolatlan gyerekcsatornákkal kedveskedik két héten át legfiatalabb nézőinek

2018. augusztus 1. -

A nyári tündérmese folytatódik: kéthetes mesemaraton közeledik! A UPC Direct kódolatlan időszakkal lepi meg legfiatalabb közönségét a nyári szünet utolsó hónapjában: a Plus HD TV csomagban szereplő összes gyerekcsatorna - a Nick Jr., a Cartoon Network és a Boomerang is - elérhetővé válik a műholdas szolgáltató minden ügyfelének 2018. augusztus 1. és 14. között, előfizetői csomagtól függetlenül. 

Tovább

Kódolatlan nyári filmélmény a Mozi+ csatornán

2018. július 16. -

Két hétig korlátlanul érhető el a TV2 Csoport filmcsatornája, a Mozi+ a MinDig TV nézők számára. Július 16. és július 29. között a 15. programhelyen 750 ezer háztartásban számos szuperfilmet és régi klasszikust láthatnak ingyenesen a MinDig TV nézői.

Tovább